Каква е истината за смъртта на един от мъжете на Йорданка Христова


Каква е истината за смъртта на един от мъжете на Йорданка Христова
Снимка: БГНЕС

Мъжете на Йорданка Христова имат лоша съдба. Първата любов на естрадната певица Христо Чолаков-Чендо загива в самолетна катастрофа, алкохолът погубва съпруга ѝ арх. Георги Стоичков, пише "България днес".

От какво почива любимият на Данчето Кристиян Платов

Легендарният музикант Кристиян Платов пък е убит на кея във Флорида. Синът на китариста, аранжора и композитора - вече също покойният музикант Иван Платов, разказва приживе, че истината за кончината на баща му в Америка няма нищо общо с тиражираната от българските медии версия, че е издъхнал от инфаркт.

"Татко наистина имаше два инфаркта, но не това стана причина за смъртта му", смяташе той. "Баща ми е намерен мъртъв от полицията на кей във Флорида, където е паркирал колата си. Капакът на автомобила зеел отворен. Липсвала скъпата музикална апаратура", гласеше разказът на Иван Платов. Всички близки на Кристиян Платов били единодушни, че става въпрос за "неестествена смърт" с цел грабеж.

Вижте още: Евгени Минчев скочи брутално на Йорданка Христова (СНИМКА)

Повече за любовта на Йорданка Христова и Кристиян Платов

Естрадната звезда и Кристиян Платов са любовен и творчески тандем години наред, до заминаването на големия музикант в Канада през 90-те. Българите от генерацията на любимата певица на Фидел Кастро не забравят, че едни от най-големите хитове в кариерата на Христова са именно песните, сътворени от Кристиян Платов.

В съсловието се говори, че раздялата с изпълнителката на "Песен моя, обич моя" съсипала "мъжа на живота ѝ". Платов започнал още повече да пие.

"Баща ми беше непоправим бохем, а Йорданка Христова искаше съпруг и деца. Може би затова пътищата им в един момент се разминаха", допускаше Иван Платов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама