Кали се похвали с богато младо гадже, иска 4-то дете


Кали се похвали с богато младо гадже, иска 4-то дете
Снимка: Instagram

Поп-фолк певицата Кали е решила подобно на хита си "4-4-2" от зората на чалгата да не спира с децата до 3 броя, а да роди и четвърто. 47-годишната изпълнителка се похвали, че е във връзка от 5 години с млад, красив и богат мъж.

Вижте още: Шеф Петров: Грях ли е да работиш с качествени продукти на място пълно с глупаци ?

"Има един много специален човек в живота ми, единствено бих искала да има по-малка възрастова разлика с него, защото аз съм по-големичка. С 14 години по млад е от мен, което доказва теорията ми "или се раждаш мъж, или никога не ставаш такъв", а той е точно такъв," сподели Кали пред радио "Веселина".

"Аз съм много щастлива и спокойна с него, мисля че няма нужда да показвам колко е красив, колко е умен и успял в социалните мрежи. Със сигурност не е с мен, защото аз осигурявам финансов комфорт на семейството ми, а защото той го прави. Голяма късметлийка съм - хем съм по-дърта, хем ме гледат. Може би и това е причината да изглеждам така добре", каза още певицата.

Кали сподели още, че е готова за четвърто дете от четвъртия си мъж.

"Винаги съм била упреквана за това, че имам три деца от трима различни мъже, затова ще родя четвърто от четвърти, за да съм различна."

Вижте още: Деян Ангелов разкри каква заплата взима в Народния театър

Певицата има трима сина от трима различни мъже. Средният ѝ син вече не живеел с нея. След като навършил 14 години, се преместил при баща си в чужбина. Кали сподели още, че е в добри отношения с всичките си мъже и не е ограничавала децата да имат връзка с тях.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама