Калин Терзийски за Диана Димитрова: Съсипа кариерата и живота на един известен артист


Калин Терзийски за Диана Димитрова: Съсипа кариерата и живота на един известен артист
Снимка: Личен архив

Както вече писахме, редица звезди се застъпиха публично за актьора Юлиан Вергов, който беше обвинен от Диана Димитрова във физическо насилие. Писателят Калин Терзийски, който преди години беше в близки отношения с актрисата, също се изказа по казуса.

"С недоказано твърдение се съсипват кариерата и животът на един известен артист. Диана Димитрова ми писа и негодуваше, че говоря по нейната тема", каза писателят пред "България Днес".

Вижте още: Първа поява на Мария след новината за побоя ѝ (ВИДЕО)

Преди няколко години, когато Диана Димитрова е прохождаща актриса, става "муза " на известния писател. Двамата впоследствие се разделят, но си остават приятели, както неведнъж е подчертавал и Терзийски, и Димитрова.

"Ние толкова време сме били близки и сме имали общи проекти, даже имаме издадена обща книга - "Любовта на 45-годишния мъж", допълни Терзийски пред вестника.

Вижте още: Шакира яла шамари от свекърва си

След последното интервю на писателя обаче, в което той разказва за отношенията си с Диана Димитрова, тя го попитала "дали това е подкрепа". "Аз ѝ отговорих, че като казвам истината, съм най-добронамерен към нея", убеден е той.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама