Ваня Щерева: Юли не е подозирал, че една егоцентрична жена ще му скочи на главата


Ваня Щерева: Юли не е подозирал, че една егоцентрична жена ще му скочи на главата
Снимка: фейсбук

В последните два дни в социалните мрежи се образува вълна от подкрепа към актьора Юлиан Вергов след обвиненията на Диана Димитрова в нанесен побой от него.

Редица артисти подкрепиха Вергов. Kакто вече писахме, първи за него публично се застъпиха Захари Бахаров и Теодора Духовникова.

Вижте още: Джино с тузарско парти за погачата на дъщеря му (Снимки)

Ваня Щерева също се изказа остро за обвиненията на Диана Димитрова, като това, което направи впечатление в думите ѝ, че тя е знаела за конфликта между актьорите от "Откраднат живот" още преди пет години.

Публикуваме пълния текст, който Ваня Щерева пусна във Facebook:

"Посинени снимки от неясен произход, бомбардиране с лабилни статуси, подхвърляне на жокери за "виновника", търсене на внимание, липса на логика в твърденията, липса на съвпадения в твърденията...Един път ударена пред целия екип от 30 души, които не са реагирали (как не се намери поне един с топки от тоя екип да скочи), няколко дни след това се оказа ритана в лицето "с мъжка обувка". Показанията на "жертвата" месеци наред формираха общественото мнение и цапаха името на голям наш актьор и мой близък приятел. Като човек на логиката, си мисля: Ако си убеден в истината си, няма да криеш името на "извършителя" от страх после да не бъдеш съден за клевета, и все един свидетел ще се намери да те подкрепи. Вместо това всички свидетели са потвърдили обратната версия - удар не е имало. Извън логиката - познавам Юли от... цял живот и му вярвам. Не само, защото ми е приятел, а защото ми е разказвал за този конфликт още когато се случи. И неговата версия тогава, когато не е подозирал, че след 5 години една егоцентрична жена ще му скочи на главата с публичен скандал, е същата като сега. Същата като на свидетелите. Дълго става, но мълчанието за , всички негови приятели през последните месеци, не беше лесно. Мълчанието за Юли беше тройно по-трудно - мъчително, изтощително, депресиращо. Трябва много да внимаваме, когато си съставяме мнение от истерични статуси, да не забравяме, че не само жените могат да се окажат жертви на насилие, и че психическото насилие е равно на физическо. Понякога може да бъде и по- страшно.

От вчера думите на Юлиан по случая са в медиите.

Ето част от тях:

"Психическият тормоз Е насилие"

"Набеждаването на невинен човек Е насилие"

"Злонамереното уронване на авторитета (на когото и да било) Е насилие"

Внушенията без споменаване на име СА насилие"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама