Камелия: Най-голямото ми предимство е естествеността


Камелия: Най-голямото ми предимство е естествеността

Усмихната, откровена, красива и както винаги много гореща, Камелия застана пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов и позира за корицата на последното издание на дигитално списание Starlette за тази година.

През новата 2015 година певицата ще представи дългоочаквания самостоятелен проект. Песента "Дай го двойно“, която е дело на Светльо Къслев вече има и видеоклип, заснет от Валери Милев.

"Интересна е, защото с него направихме песента „Престъпно е“, която нямаше нищо общо с поп фолка и самият клип беше доста арт и доста различен. Е, остана неразбран, но това не ми пречи да си правя кефа на себе си“, споделя Камелия.

Певицата, която от момента на появата си на музикалната сцена винаги е била сред топ имената в жанра е известна и със своята откровеност, както в професионален, така и в личен план. Пред изданието Камелия сподели, че най-голямото й предимство според нея е естествеността:

„Дори да съм бъркала не съм се притеснявала да кажа: Да аз сбърках! Дори да съм грешала не съм се притеснила да кажа: Да, аз сгреших, издъних се!“.

Звездата споделя още защо напусна музикална компания "Пайнер“, каква е рецептата за дълготрайна и щастлива връзка, има ли цена искреността и още много любопитни неща, идващи дълбоко от човешката душа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама