Камелия за битката да има дете: Изпитах много болка, завиждах и се мразех (ВИДЕО)


Камелия за битката да има дете: Изпитах много болка, завиждах и се мразех (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Камелия

Камелия определено е повече от щастлива, че след дългогодишна битка най-вече е майка. Припомняме, че навръх Великден 52-годишната певица обяви, че има син, Баян, а в скорошно интервю в "Шоуто на Николаос Цитиридис" призна: "Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, на които човек е способен, но не се отказах".

За битката да има дете

"Това беше една моя много лична битка в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко, опитала съм всичко, дадох максимума от себе си. Имаше моменти, в които много страдах, чисто физически, психически да не казвам, че още повече. Беше свързано с много загуби, много надежди, с много болка. Изпитах и радости за кратко. Изпитах и доста разочарования. Изпитах и това да се намразя, да завиждам. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, на които човек е способен, но не се отказах."

Вижте още: Камелия най-после показа лицето на детето си (СНИМКА)

Какво би казала на други двойки с репродуктивни проблеми

"Истината е, че може би над 150 000 двойки в България имат трудности с това да станат родители. И причината не е само в жените, има и мъжки фактор. Проблемът е, че понякога жената има друго сериозно заболяване, което е излекувано, но е премахнат детородният орган и тогава става още по-голям проблем. Защото тя има генетичен материал, но вече няма физическата способност, затова, че е оцеляла. Това са едни много тежки казуси, които са разрешили в някои държави. Но тук не е така, заради което много хора се разочароват, отказват се, дори пропадат, пропиват се, посягат си на живота, заради това, че се чувстват негодни да станат родители."

Вижте още: Снахата на Десислава призна какви са отношенията им (ВИДЕО)

Какво трябва да направи държавата

"Първият проблем на нашата държава е точно демографски. Защо жена или семейство българи, които искат да станат родители, трябва да минат през такива трудности да пътуват в чужбина, да бъдат лъгани, да бъдат гледани като втора ръка хора, за да станат родители. Защо в България не се направи това (вероятно визирайки сурогатното майчинство бел.р)? Трябва да имаме повече българчета."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама