Камен Донев заради Украйна: Не мога да разсмивам хората, когато сърцето ми плаче


Камен Донев заради Украйна: Не мога да разсмивам хората, когато сърцето ми плаче
Снимка: БГНЕС

Камен Донев отмени последното си представление заради случващото се в Украйна. На 1 март трябваше да изиграе моноспектакъла си "За силата на словото" в театър "Българска армия", но не излезе на сцената. Той призна, че не може да разсмива хора, когато сърцето му плаче.

"Моите размисли са насочени към бъдещето на България и на света. Не губя време да мисля за друго. Всичко е взаимно свързано и всеки нормален и интелигентен човек трябва да го знае. Ние трябва просто да сме съпричастни с болката и да направим така, че тя да е по-малка за всички, които я преживяват. Нито съм историк, нито съм навътре във военния конфликт. Това е много сложно. Имаме проблем между Русия, НАТО и САЩ. Единствено може да ни обедини националната кауза. Има далеч по-важни неща, за които трябва да се подготвим - икономически и хуманитарно". Това заяви актьорът и режисьор в интервю за БНР.

"Балканският манталитет няма да се промени. Едни живеят ден за ден, други отговорно. Абстрахирането от всичко обаче не ни правят добра услуга. Надявам се и вярвам, че ресурсът на словото не е изчерпан. Шансът за диалог винаги трябва да го има", каза още Донев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама