Камерън Диас към жените: Не отлагайте!


Камерън Диас към жените: Не отлагайте!

Камерън Диас е една от най-обичаните актриси, която е щастливо омъжена за Бенджи Мадън. 43-годишната актриса дава откровено интервю за априлския брой на сп. Women’s Health, в което признава, че дълго е отлагала да сключи брак.

"Късно реших да се омъжа. Със съпруга ми обичаме да прекарваме колкото се може повече време заедно, но все пак се уважаваме и като отделни личности."

"Най-важните неща в живота ми са моите връзки и моето благополучие - умствено, емоционално и физическо", казва още Камерън пред изданието.

Като съавтор на новата книга "Книга за дълголетието", тя споделя някои от най-големите си житейски уроци с жените от всички възрасти.

През 20-те

"През първите 20-25 години организмът ни трупа костна маса, след което започва да я разгражда. Затова през тези години е най-доброто време да се погрижите за нея чрез здравословна храна, физическа активност и тренировки за сила."

През 30-те

"След 35 яйцеклетките на повечето жени започват да намаляват. Няма начин да разберете, преди да се изследвате. За вас е добре да се подложите на изследване в началото на 30-те, ако плодовитостта ви е важна за вас."

През 40-те

"Сприятелявайте се, присъединявайте се към нови групи и наистина се уважавайте. Организмът ви се подготвя за менопаузата, затова обърнете внимание на емоционалното, умственото и физическо си състояние. "

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама