Звезди

Камерън Диас се отказа от актьорството

  • Камерън Диас се отказа от актьорството
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 13.03.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Камерън Диас е една от най-известните актриси и има зад гърба си много успешни филми. Само ще споменем "Ах, тази Мери", "Маската" и "Ангелите на Чарли". Но 45-годишната звезда е решила, че й е време да се пенсионира от киното, за да се фокусира върху семейния живот.

Според нейната приятелка Селма Блеър, актрисата е казала, че е приключила с филмовата индустрия и няма намерение да се връща на екран.

Това издаде Блеър миналата седмица на партито на Vanity Fair след раздаването на "Оскар"-ите. Актрисата, която участва с Диас в "The Sweetest Thing" (2002), каза: "Обядвах онзи ден с Камерън и обсъждахме евентуално продължение на филма. Аз бих заснела, но тя беше категорична, че се е отказала от актьорството. Тя няма нужда да участва в повече филми, има прекрасен живот и не знам какво би я накарало да се върне."

Диас не се е появявала на голям екран от 2014, когато участва в "Annie".

Източник каза пред в. Daily Star Sunday: "Камерън непрекъснато е заливана от филмови сценарии, но тя просто не се интересува. Щастлива е, влюбена и иска да извлече максимума от свободното си време."

Актрисата се запозна с 39-годишния Бенджи Мадден през 2014, а едва след 7 месеца, през януари 2015, двамата се ожениха на интимна церемония в дома на Камерън в Бевърли Хилс.

 

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.