Катрин Тасева е бременна (ВИДЕО)


Катрин Тасева е бременна (ВИДЕО)
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

Катрин Тасева е бременна от годеника си Станислав Сивков. 25-годишната бивша гимнастичка разкри, че за първи път ще става майка в предаването "На кафе".

Тя обясни, че дълго време се е опитвала да скрие, че чака дете, но вече ѝ личало и нямало как  повече да пази хубавата вест в тайна.

"През първите три месеца се чувствах много зле. Това е наистина нещо ново за мен и различно от моята същност. Аз съм по-енергична, активна, обичам да работя, но в началото само лежах и спях. Само се местех от леглото на дивана и обратното. Беше много тежко за мен, но вече  съм много по-добре."

Катрин сподели също, че разбрала, че е бременна, след като си купила тест от летището във Финландия, където била по работа. Съобщила радостната новина на партньора си, като му подарила теста, украсен с панделки, когато я посрещнал на летището в София.

Тасева каза пред Гала, че със Станислав ще стават родители на момченце, като най-вероятно ще го кръстят на бащата на бизнесмена.

Припомняме, че в края на 2022 двамата се сгодиха в центъра на Пловдив след близо едногодишна връзка. Сивков, който притежава сладкарски бизнес, предложи брак на спортистката, заобиколен от Дядо Коледовци. Вижте ТУК как.

Вижте в долното видео какво още сподели Катрин Тасева:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама