Катрин Зита-Джоунс пристига в Румъния


Катрин Зита-Джоунс пристига в Румъния
Снимка: Getty Images/Guliver

"Очаквам с нетърпение пътуването си до Румъния!“. Холивудската красавица Катрин Зита-Джоунс ще се превъплъти в образа на Мортиша Адамс в продукцията „Уензди“ на стрийминг платформата „Нетфликс“, с която известният кинодеец Тим Бъртън ще дебютира като телевизионен режисьор.

51-годишната уелска актриса ще си партнира с американския актьор Луис Гусман, когото зрителите ще видят като Гомес Адамс. В главната роля на Уензди Адамс ще се превъплъти Джена Ортега.

„Семейство Адамс“ започва като поредица от анимационни комикси в "New Yorker", рисувани от илюстратора Чарлз Адамс, продължаващи от 1938 г. до смъртта му през 1988 г. Първата холивудска адаптация е половинчасов сериал, продължил от 1964 до 1966 г. Следват два анимационни филма през 1973 г. и 1992 г., както и сериал, озаглавен „Новото семейство Адамс“, продължил от 1998 до 2001 г. Известна е филмовата адаптация в комедиен вариант на режисьора Бари Зоненфелд от 1991 г., която бе последвана от две продължения. Последно страховитото семейство се завърна в анимация от 2019 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама