Катрин Зита-Джоунс пусна линия веган обувки (СНИМКИ)


Катрин Зита-Джоунс пусна линия веган обувки (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Катрин Зита-Джоунс представи собствена линия веган обувки. 50-годишната актриса си е сътрудничила с бранда Butterfly Twists по създаването на Casa Zeta-Jones

В рекламната фотосесия участва самата Катрин, а кадрите са заснети в дома ѝ.

Говорейки за колаборацията си с Butterfly Twists, съпругата на Майкъл Дъглас разказа как се е стигнало до създаването на линията.

"Имах ужасна пришка от чифт обувки и почти плачех, докато вървях. Затова отидох в магазин на летището и си купих обувки на Butterfly Twists - тогава за първи път се запознах с марката. След това, когато започнах да си сътруднича с брандове за Casa Zeta-Jones, се замислих с кого искам да работя и какви обувки наистина харесвам. Желаех да създам модели, които са за жени като мен - постоянно в движение, които шофират, разхождат куче, пазаруват, ходят пеша... Затова си помислих, че Butterfly Twists са идеални за тази цел."

Звездата сподели и повече за самите обувки: "Те са веган, супер удобни и може да ги сгънете, за да ги приберете в чантата си. Толкова са малки".

"Не бих сложила името си върху всичко, за да спечеля пари. Харесва ми да създавам и този бранд просто представлява всичко, което обичам в света и всичко, от което се нуждая в живота си. Колекцията е като продължение на мен. Тя е достъпна и е за всяка жена. Можете да вземете момичето от Уелс, но не можете да вземете Уелс от момичето - винаги търся добра сделка и неща, които изглеждат по-скъпи, отколкото всъщност са. Такава съм, затова и брандът ми е такъв. Винаги гледам през призмата на клиентите си относно цената и практичността", категорична е актрисата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама