Кейт Мидълтън е бременна?


Кейт Мидълтън е бременна?
Снимка: Getty/Images/Guliver

 

Кейт Мидълтън май отново е бременна... От няколко месеца слуховете за втората бременност на Кейт Мидълтън се множат с всеки изминат ден, пише "Клоузър"

Този път обаче слухът изглежда по-достоверен. Защото информацията идва от Джесика Хей, приятелка от детинство на херцогинята на Кембридж.

Младата жена, която от няколко години живее в Австралия, заяви пред австралийския таблоид New Day, че скоро малкият принц Джордж ще има братче или сестричка, добавяйки, че кралската двойка се кани да съобщи новината в следващите месеци, и че не е единствената, която е в течение за щастливото събитие: "Всички близки приятелки на Кейт говорят само за това".

Джесика Хей е много известна в Англия. Обожавана от медиите, тя първа съобщи за годежа на приятелката си и наследника на британската корона. Действително през ноември 2010 тя разтръби навсякъде из медиите, че Кейт й съобщила хубавата вест... по телефона.

Хей първа съобщи и новината за първата бременност на Кейт Мидълтън. Месец по-късно влизането в болница на херцогинята заради гадене, потвърди информацията.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама