Кейт Мидълтън се появи на събитие с шикозна маска (СНИМКА)


Кейт Мидълтън се появи на събитие с шикозна маска (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Маска, престилка, ръкавици – последните появи на херцогинята на Кеймбридж се обсъждат широко във Великобритания, тъй като за първи път е видяна да носи защитни средства. Тя е втората жена от Британския кралски двор (след херцогинята на Корнуол), която прави това и темата обикаля страната, тъй като Кейт винаги е била модна икона и сега се присъединява към призива за носене на защитни средства. В този смисъл, в разгара на пандемията „ефектът Кейт“ става възпитателен и тя го прави с маска 'Made in Spain', съобщава списание Hola

Образът на херцогинята на Кеймбридж в рокля и цветна маска обиколи Великобритания. Почти всички медии я отбелязват, акцентирайки на използването на най-необходимото допълнение в последно време. Маската е в заглавията, както в масовите медии, така и в специализираните в областта на модата и стила, където те изтъкват важността на нейната употреба в страна, в която разпространението се забави след задължителната употреба на маски в затворени пространства, влязло в сила на 24 юли.

В допълнение, първата маска, която Кейт Мидълтън е използвала, е от памук, за многократна употреба от Amaia Kids (16,60 евро) с щампа на Liberty на име Wiltshire Floral. Амая Арриета от Гипускоа /Страна на баските, Испания/ е един от обичайните дизайнери,с чиито поизведения херцогинята облича децата си от години.

Във вторник съпругата на принц Уилям посети благотворителната организация Baby Basics във Великобритания в Шефилд, където разказа колко е била развълнувана, когато е чула семейни истории, в които се разказва за липсата на средства когато се ражда бебе. Маската не успя да скрие вълнението й и Кейт помоли 19 британски марки да дарят почти 10 000 артикула за общо 40 бебешки банки в Обединеното кралство.

Частично покриването на лицето й обаче не попречи да се види в очите й вълнението от инициативата, която лансира. Докато тя зареждаше кутиите с вещи и подготвяше някои от доставките във временния дистрибуционен център на благотворителната организация, херцогинята на Кеймбридж призна, че се вълнува от този проект: „Това може да бъде много емоционално. Спомням си някои от семействата, които срещнах и ме разплакаха, наистина бяха много трогателни! Борбите, през които са преминали, смелостта, която са проявили при извънредни обстоятелства."

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама