Кевин Костнър сподели какво е да си баща на 7 деца


Кевин Костнър сподели какво е да си баща на 7 деца
Снимка: Getty Images

Животът на Кевин Костнър всъщност няма нищо общо с това, което виждаме на екран. Извън шоубизнеса той признава, че е обикновен семеен човек.

67-годишният актьор даде интервю за People, в което откровено споделя за бащинството.

Костнър има три деца от съпругата си Кристин - синовете Кейдън, на 15 г., Хейс, на 13 г., и дъщерята Грейс, на 12 г. Той има и дъщери Ани, на 38 г., Лили, на 36 г., и син Джо, на 34 г. от бившата си съпруга Синди Костнър. Има и син Лиъм, на 26 г., от бившата си съпруга Бриджит Руни.

"Аз съм баща и съпруг, но светът не се върти около мен", каза той пред медията. "Когато не снимам филм, съм на педал със съпругата си - водя децата на дейностите им или ги чакам да излязат от някое парти. Хората имат погрешна представа за това как протича животът ми."

Костнър също така настоява, че просто се "опитва да разбере" как да бъде родител, както всеки друг баща и майка.

"Трябва да се занимаваш с тях", казва той пред изданието. "И да ги научиш да бъдат независими - и тъжната част от това е, че те стават такива. Аз съм като всеки друг родител: опитвам се да го разбера."

Синът на Костнър, Хейс, ще се появи и в предстоящия епичен уестърн сериал "Хоризонт". Актьорът разкри, че е избрал сина си отчасти, за да продължи да се сближава с него.

"В известен смисъл го направих нарочно, за да може той да прекарва време с мен. Същото се отнася и за Кейдън, и за Грейс", каза той.

Освен с родителските грижи Костнър е зает и с кариерата си.

Хитовият сериал на Костнър по Paramount Network "Йелоустоун" се завърна за своя пети сезон миналата седмица, а новият му документален сериал по FOX Nation, "Yellowstone One-Fifty", дебютира в неделя. Четирисерийният документален филм представя дългата и изпълнена с премеждия история на националния парк Йелоустоун, най-старият национален парк в Америка, и как суровата дива природа е станала защитена територия.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама