Ким Кардашиян се страхувала, че ще бъде отвлечена


Ким Кардашиян се страхувала, че ще бъде отвлечена
Снимка: Getty Images/Guliver

Ким Кардашиян се страхувала, че може да бъде отвлечена, се съобщава в нова информация относно нападението над нея в неделя в парижки хотел от въоръжени мъже.

Звездата била заспала само по халат, когато чула как крадците се качват по стълбите в нейния двуетажен апартамент зад църквата La Madeleine във френската столица, съобщи TMZ.

Докато телефонът й бил отнет от ръцете, преди да може да се обади, нейната приятелка Симон Харош скочила бързо от леглото на долния етаж и се заключила в банята. Модната стилистка се обадила на бодигарда на Кардашиян, който се намирал в нощен клуб заедно със сестрите на Ким Кортни и Кендал.

Междувременно 35-годишната риалити звезда се молела за живота си, крещейки, че има две деца, докато петима мъже, облечени в полицейски дрехи, завързали китките и глезените й със свински опашки и тиксо, преди да я оставят във ваната.

Ким, която по-късно казала на полицаите, че се страхувала, че ще бъде отвлечена, не разбирала какво говорят на френски нападателите й. Но тя чула да повтарят "пръстен, пръстен", преди да осъзнае, че те търсят 20-каратовия изумруден пръстен, даден й от съпруга й Кание Уест. Тя им казала къде се намира пръстенът, който струва 4.5 милиона долара. Мъжете също откраднали кутия с бижута на стойност 6.7 милиона долара, преди да избягат с наети колела.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама