Кога звездите са изгубили девствеността си


Кога звездите са изгубили  девствеността си
Снимка: Getty Images/Guliver

Не всеки е готов да сподели кога е изгубил своята девственост, но това не важи за звездите.

Клоу Кардашиян е правила секс за първи път, когато е била на 14 години.

Тина Фей призна, че го е направила за първи път на 24.

Брук Шийдс каза, че изчакала до 22 години. "Мисля, че щях да правя секс много по-рано. Бях публична личност и всичкото това напрежение, и ми се искаше да го бях направила в началото, когато някакси е по-нормално."

Историята на Анджелина Джоли е доста предсказуема. "Имах гадже за първи път, когато бях на 14, и правех секс с него. В един момент, когато исках да го почувствам по-близо, грабнах един нож и го порязах, след което той направи същото."

"Когато бях по-млад, повечето ми приятели загубиха девствеността си с проститутки, не, че има нещо лошо в това. Но трябваше да си платят. Буквално. Аз исках да изчакам правилното момиче и то се появи, когато бях на 25 години", споделя Енрике Иглесиас.

Даниел Радклиф каза, че е изгубил девствеността си, когато е бил на 16 с по-зряла жена. "Възрастовата разлика би накарал някои хора да откачат", каза преди време актьорът.

Меган Фокс призна, че този важен момент в живота на всяка жена е изживяла на 17 години с първата си голяма любов.

Джони Деп е бил на 13, когато е правил секс за първи път. "Беше в кола. С момичето нямаше как да се развихрим. В един момент дори ръката ми се схвана, но мислех само как да не се изложа. Мъчихме се доста време, но всяко начало е трудно."

Рапърът Крис Браун призна, че е загубил девствеността си едва на 8 години.

Адриана Лима силно вярва в брака, затова прави секс, когато е чак на 27 години със тогавашния си съпруг Марко Ярич.

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама