Кой е Владo Михайлов - музикалният гений от "Като две капки вода" (ВИДЕО+СНИМКИ)


Кой е Владo Михайлов - музикалният гений от "Като две капки вода" (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Нова телевизия

Владимир Махайлов, когото познаваме от криминалния сериал "Братя", се превърна в истинска сензация покрай участието си в "Като две капки вода". Както вече писахме, той събра рекорден брой точки в предаването с изпълнението си на "Bohemian Rhapsody" на Queen.

Вижте още: Любов, която пламна във "Фермата", завърши с бебе и брак (СНИМКИ)

И макар че широката публика сега се сблъсква с таланта на Владo, то театралните фенове се наслаждават вече дълги години на гениалния му музикален и актьорски талант покрай изявите му в различни мюзикъли.

Той има зад гърба си 70 български и световни продукции. Партнирал си е пред камерата с актьори като Салма Хайек и Ейдриан Броуди, който остава впечатлен от музикалните умения на Владо с пианото.

Владо Михайлов е вокалист на "Сафо", "Сленг" и Rewind и е пял два пъти на Евровизия.

Личният живот на актьора е почти толкова пъстър, колкото таланта му.

Михайлов е женен и има цели три деца от две съпруги. Първият му брак е с американка. И за разлика от повечето емигранти, за които това е шестица от лотарията, за да се установят в САЩ, то актьорът усеща, че животът зад граница не е този, за който е мечатаeл и, че България е мястото, където иска да бъде.

Става баща, когато е само на 26 години и все още не е мислел за сериозна актьорска кариера, но пък вече е бил успешен музикант със своята група "Сафо". След като се родила и дъщеричката му, последвал развод и до ден-днешен не е ясно каква е причината за него. Бившата му съпруга също не се връща в Америка, а избира България. 

Синът му има първите си роли като актьор, а дъщеря му пее в детския хор на Софийската опера и балет, където Владо участва с главни роли в две представления – "Mamma mia" и "Клетниците".

Михайлов минава под венчилото за втори път с цигуларката Михаела Ненова. От нея е третото му дете - Велизар.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама