Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха за трети път (СНИМКИ)


Кортни Кардашиян и Травис Баркър се ожениха за трети път (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Кортни Кардашиян и Травис Баркър изобщо не могат да се насладят един на друг и сякаш им е трудно да повярват, че са женени, тъй като в неделя вечерта се венчаха за трети път. Тази церемония бе доста романтична, за разлика от първата, на която бяха леко подпийнали след връчването на Грами миналия месец. Законно пък се ожениха миналата неделя в Санта Барбара, Калифорния.

Романтичната средновековна крепост Кастело Браун, която гледа към историческото крайморско градче Портофино, приюти целия клас Кардашиян, както и редица знаменитости, сред които Machine Gun Kelly и Меган Фокс.

43-годишната Кортни изглеждаше невероятно в доста пристегната мини рокля, докато казваше „Да“ на 46-годишния рокаджия на открита церемония. Роклята на Dolce & Gabbana имаше детайли от корсет и драматичен дантелен шлейф, точно в италиански стил. По-интересното бе, че върху воала имаше изображение на Дева Мария.

46-годишният Травис пристигна на церемонията в елегантен тъмен костюм с бяла риза. Той бе внимателно следван от сина му Ландън, 18, който също бе заложил на Dolce & Gabbana.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама