Кошмар: Кристина Димитрова едва не загинала при потопа в Гърция


Кошмар: Кристина Димитрова едва не загинала при потопа в Гърция
Снимка: Facebook

Певицата Кристина Димитрова изживяла най-големия си кошмар по време на потопа в Гърция, където била на почивка.

Вижте още: Юксел Кадриев на съд, плащал едва 80 лв. за общинско жилище

"Преминахме през ада", каза изпълнителката в интервю по bTV.

"Аз не съм от оплакващите се хора. Напротив - справям се, но това наводнение беше най-страшното нещо в живота ми. Все пак се отървахме сравнително леко, защото много българи все още бедстват и не знаят кога ще успеят да се върнат в родината", допълни още тя.

Тя се е намирала в една от най-засегнатите от наводненията части на Гърция - Афисос. Потопът започва като във филм на ужасите. Певицата се събужда в 5 сутринта от страшен тътен.

"Вода, много бурна и страшна прииждаше от планината. Всички улици се бяха превърнали в реки. Беше много страшно", разказа Кристина Димитрова.

В този момент всички решават да си съберат багажа и да избягат, но изпълнителката все още не е сигурна дали не е било по-добре да останат.

"Пътувахме около 10 километра във вода около 50 сантиметра, с наноси и кал. След това една приливна вълна ни удари, покри ни и колата спря", спомня си още за кошмара певицата.

"Имахме страхотен късмет да се измъкнем бързо и сравнително безболезнено. Обаче язовирът над Лариса преля и целият град бе във воден капан. Синът ми дойде от София да ни вземе, но вече нямаше достъп до нас", споделя Димитрова.

Вижте още: Дария Симеонова очаква второто си дете (СНИМКИ)

Кошмарът продължил 6 дни като накрая с приятелите ѝ успели да се измъкнат през планините, изминавайки около 1000 километра по заобиколен път.

"Очаквах да минем през кози пътеки, но се оказа, че това е първокласен път, какъвто не бях виждала скоро", обясни певицата.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама