Koшмар: Отвлекли мъжа на Лилия от "Фермата"


Koшмар: Отвлекли мъжа на Лилия от "Фермата"
Снимка: Фермата/Facebook

Желязната лейди от риалити формата "Фермата" по bTV - Лилия разкри кошмарни моменти от миналото си, които трогна всички зрители на предаването.

Навремето тя била омъжена за либиец и преживяла ад със семейството си, с което живеела в африканската страна по време на Гражданската война. След опит за бягство към България, те са предадени и мъжът ѝ е отвлечен.

Вижте още: Тежка контузия във "Фермата" пропъди "Канатица" в мизерни условия (СНИМКА)

"Преди да тръгнем моят син отива да си купи нещо от магазина. По пътя си среща нашите комшии - българи. Те го питат: "Къде отиваш?", а той им вика: "Ние си тръгваме за България", разказа Лилия пред съотборниците си.

"Българи ни предадоха, това искам да кажа... В момента, в който излизаме и започваме да товарим багажа, идват шерифски коли и виждам 10 автомата, насочени към главата на мъжа ми. Хванаха го, отвлякоха го. Десет дена не знаех дали е жив, дали е мъртъв", сподели още участничката.

Въпреки огромния шок, тя успяла да запази самообладание. "Имах един "Калашников" и казвам на децата: "Ако влезнат вкъщи, ще се бия докрай. Каквото и да видите и да чуете, седите в скривалището и не слизате", казал тя на тримата си наследници.

10 дни Лили не знае дали съпругът ѝ е жив или мъртъв. Либиецът се разминава на косъм от смъртта благодарение на американския си паспорт.

Вижте още: Мирела от "Игри на волята" излиза с холивудски актьор (СНИМКА)

Цялото семейство успяло да се измъкне от войната и се установило в САЩ. Точно, когато животът им се подредил, дошла най-тежката битка - тази с рака. Съпругът ѝ издъхнал на 39 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама