Тежка контузия във "Фермата" пропъди "Канатица" в мизерни условия (СНИМКА)


Тежка контузия във "Фермата" пропъди "Канатица" в мизерни условия (СНИМКА)
Снимка: bTV

Определенно можем да кажем, че във "Фермата" играта се заплита все повече. Зрителите вече успяват да отличат лидерите, работните "пчелички", мързеливците, като любовните трепети също не закъсняват.

Уви, тежка контузия извади от строя една от най-красивите и лъчезарни участнички във "Фермата" - Нанси Карабойчева. Тя претърпя инцидент в битката за бързина и концентрация. След като стана ясно, че изпитва силна болка, веднага бе откарана в болница. 

Нанси се контузи, след като скочи, приземи се накриво върху глезена си и извика от болка. След консултация с лекар стана ясно, че не може да се изправи на крака и положението е сериозно. "Коляното е усукано жестоко, отиваме да направим снимка", отсече медикът, а пострадалата беше натоварена на носилка и замина към лечебно заведение.

Вижте още: Мирела от "Игри на волята" излиза с холивудски актьор (СНИМКА)

Съотборниците признаха, че се надяват да се върне отново в играта, защото освен, че е ценен играч заради смелостта и физическата ѝ сила, но и заради позитивното ѝ отношение, което дава сили в трудни моменти.

Тимът ѝ падна от "Елбетица" и обвини за загубата си операторката в кол център Иванка, която се забави по трасето. След поражението си червените се върнаха с увесен нос в мизерните условия на "ада", а зелените заживяха нашироко в "рая".

Снимка: "Фермата"/Facebook

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама