Краси Аврамов стана жертва на нигерийски измамници


Краси Аврамов стана жертва на нигерийски измамници
Снимка: Instagram

Безспорно изпълнителят Краси Аврамов се превърна в най-известния певец, спечелил правото да представя България на "Евровизия", макар и с по-скандална слава, от където тръгна и прякорът му Човекът-глас. 

Певецът си навлече нови ядове, но този път с хакери, които използваха профила му за измами.

Вижте още: Ганка и Ванко от Survivor заживяха в Родопите

"Да, профилът ми в социалните мрежи наистина беше атакуван от хакери", сподели пред "България Днес" Аврамов. Той добави, че не е търсил съдействие от полицията, но не поясни защо.

Вижте още: Ганка и Ванко от Survivor заживяха в Родопите

Краси Аврамов е убеден, че това са нигерийци, вероятно визирайки известните от преди 20 години група интернет мошеници, базирани в Лондон.

"Искали са лични данни от моите фенове, представяйки се от мое име през фалшив профил", сподели още певецът и добави: "Събират и друга информация от потребителите на социалната мрежа".

На фалшивия профил на изпълнителя има негова снимка от по-ранните му години, придружена с надпис: "Цялата любов към теб, мой прекрасен фен, благодаря ти много, че подкрепи мечтата".

Измамниците обаче не поясняват каква точно е мечтата на участника от "Евровизия".

Краси Аврамов се обърна към последователите си с молба "никога да не предоставят каквито и да било сведения за себе си на подобни акаунти, били те, поне привидно, притежание на популярни лица".

Вижте още: Стефан на Гала: Нямах особено добро мнение за нея, дразнеше ме (ВИДЕО)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама