Стефан на Гала: Нямах особено добро мнение за нея, дразнеше ме (ВИДЕО)


Стефан на Гала: Нямах особено добро мнение за нея, дразнеше ме (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Стефан Николов и Гала са една от най-стабилните известни двойки у нас – заедно са над 15 години. Изключвайки участието им в Big Brother, двамата не парадират нито с чувствата си, нито със социален статус. Съвсем наскоро Стефан гостува в подкаста на Йонислав Йотов-Тото, където разказа повече за историята на влюбването им, както и за първото си впечатление от Гала.

Вижте още: Ребел Уилсън с разтърсващо откровение: Загубих девествеността си на 35 (СНИМКА)

Ето какво каза

„През 2006 година Гала се появи в живота. Нямах особено добро мнение за нея, дразнеше ме. Имах едно заведение, в което телевизорът вървеше за фон, да бръмчи нещо. И един път гледам, беше „На кафе“. Не си спомням ситуацията, но нещо я караха да праив и тя каза „Това няма да го правя“ и викна оператора да го свърши.

И аз си викам „гледай я пък тази, как ги юрка тия момчета“. И имах малко такова мнение за нея, не ми направи готино впечатление. Иначе красавица, страшна мацка, какво говориш. Помислих си „Кой ли пък я търпи тази“, но това не ми повлия на оценката мъж-жена. Ние се научихме да се търпим, и аз не съм най-облият камък на света, абсолютно магаре.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама