Мари Константин призна дали е бременна (СНИМКИ)


Мари Константин призна дали е бременна (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Дъщерята на Гала, Мари Константин, определено успя да притесни своите последователи. Както мнозина знаят, усмихнатата инфлуенсърка си изкара хляба в социалните мрежи, макар половинката ѝ да е от заможно семейство. Тя обаче изчезна от Instagram за няколко месеца.

Вижте още: Камелия за първи път показа майка си (СНИМКА)

Разбира се, както повелява традицията, веднага се появиха слухове, че Мари ще прави младоликата Гала баба. Е, истината е съвсем различна – освен, че красивата снаха на Джуджи е с изцяло нова визия, тя се е захванала с ново бизнес начинание. А именно - модерно пространство със студиа, предлагащо затворен кръг от услуги като аудио и видео проекти. Ето какво написа тя:

„Това е може би най- емоционалният пост, който някога съм писала… и не, не съм бременна, както чета все по-често в последно време, защото изчезнах от социалните мрежи. Да, факт е, наистина изчезнах, защото се занимавах с нещо, което погълна изцяло мислите, времето и най- вече сърцето ми! В действителност е сякаш отглеждам дете. Всеки детайл минава през ума, сърцето и ръцете ми. От раждането на самата идея, през първите стъпки по пътя на реализирането ѝ. Това е моята мечта, която превръщам в бизнес, и точно като на дете му се радвам, треперя и “възпитавам” в момента. Радвам се, че днес грижите ми за него са споделени с един великолепен, креативен млад екип.

S.P.A.C.E. е модерно пространство със студиа, предлагащо затворен кръг от услуги- тук можете да реализирате и най-смелия си аудио и визуален проект, да откриете всичко от техника до екип от професионалисти и локация.

@the.space.sofia е и територията, където фантазиите оживяват, а невъзможните проекти и бизнес начинания се приемат с отворени обятия и развълнувани сърца.

Работихме много за да мога да напиша този пост, а от тук нататък продължаваме с още повече хъс и желание! Очаквам ви, вече знаете къде!♥️“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама