Любовни хроники: Гала и Стефан Николов


Любовни хроники: Гала и Стефан Николов
Снимка: Instagram

Гала и любимият ѝ Стефан са двойка, която се е „доказала във времето”. Двамата са заедно от доста години, макар злите езици да ги разделят през няколко месеца. Вече със сребро в косата и брадата, Стефан е 11 години по-млад от водещата на "На кафе", която стана на 56 през февруари.

Вижте още: Любовни хроники: Йордан Йовков и Деспина Колева

Двамата се запознават абсолютно случайно преди повече от 15 години - заради грешка в SMS. Двете със стилистката Кремена Халваджиян решили да върнат закачлив отговор и така от съобщение на съобщение започнали да си споделят чисто приятелски, да разказват за себе си и ежедневието си един на друг.

Тогавашният период за Гала е труден – макар да е разведена с първия си съпруг Константин, те все още живеят заедно. По нейните думи тя никога не е изневерявала на мъжа си, докато той е имал многократни авантюри с други жени. Стефан също е разведен - започва да търгува с електромобили, но и тази дейност не му носи късмет, а после се пробва като играч на покер.

Вижте още: Любовни хроники: Мария Статулова и Димитър Радичков

Така в рамките на година любовта ги завладява - първо флирт, после приятелство, целувки и срещи и заживяване заедно.

„Вече мога да кажа, че го обичам повече от себе си. С него любовта ми е различна – такава, каквато не съм изживявала. Способна съм да простя всичко. От първата си връзка научих, че не трябва да вярваш 100% на един мъж”, е споделяла Гала за своя любим преди години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама