Любовни хроники: Мел Гибсън и Розалинд Рос


Любовни хроники: Мел Гибсън и Розалинд Рос
Снимка: Getty Images/Guliver

След 26-годишен брак, който не завърши особено добре, звездата от „Смело сърце“, Мел Гибсън, отново намери любовта на 58-годишна възраст. Той срещна приятелката си Розалинд Рос през 2014 и оттогава отношенията им вървят повече от страхотно. Въпреки видимото щастие, много хора все още се съмняват във връзката на Гибсън и Рос заради голямата разлика в годините, но двамата доказват, че всички скептици грешат.

Любовни хроники: Едит Пиаф и Марсел Сердан

Розалинд Рос е назначена да напише сценарий за компанията на Мел и точно така двамата се запознават. Съдбата се намесва, когато Рос се озовава на командировка в ранчото на Гибсън в Коста Рика и тогава започва романтичното им пътуване. След престоя си в Коста Рика, авантюристичното дуо се впуска в романтично бягство в Панама. От този момент нататък те изглеждат неразделни, макар Розалинд да е само на 24 години, а Мел на 58. Рос дори придружава Гибсън на пътуване до Сидни, посещавайки го редовно на снимачната площадка, докато снима „Hacksaw Ridge“.

През 2017 Розалинд и Мел посрещнаха първото си дете. Въпреки че Гибсън вече има 8 деца, 7 от бившата си съпруга Робин и 1 от бившата си приятелка Оксана Григориева, Мел Гибсън на драго сърце посрещна син от Рос. Докато двойката все още не се е решила на брак, връзката им остава силна и неразрушима.

С приблизително 34-годишна разлика между тях, връзката на Мел и Рос повдигна вежди и предизвика обществен интерес. Гибсън обаче винаги е защитавал връзката им публично, заявявайки, че възрастта е просто число.

„Ние копнеем един за друг. Знам, че може да създаде проблем и човек да изпитва страх от тези неща, но се получава страхотно. Тя е наистина специален човек. Обожавам я. Ето го. Това е. Какво повече може да поиска човек?“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама