Любовни хроники: Златан Ибрахимович и Хелена Сегер


Любовни хроники: Златан Ибрахимович и Хелена Сегер
Снимка: Instagram

Обичате ли да гледате футбол? Дори и да не сте фенове, със сигурност сте разбрали, че една от най-големите звезди в света на футбола, Златан Ибрахимович, се сбогува с играта. 41-годишният Ибрахимович не успя да сдържи емоциите си и през сълзи си взе сбогом с футбола само преди няколко дни.

Но днес ще обсъдим прекрасната любовна история на Хелена Сегер и Златан. Истинската любов е точно като душата и не се описва с думи, въпреки че можем просто да я видим и усетим. Един такъв пример за истинска любов е между Хелена и Златан.

Хелена Сегер е бивш модел и актриса. Тя е родена в Линдесберг, Швеция и е с около 10 години по-голяма от Златан. Факт, който успя да разбуни духовете преди 20-тина години.

Любовни хроники: Дони и Нети

Златан и Хелена се срещнали за първи път през 2002. В запознанството им няма нищо романтично, дори напротив - двамата се блъснали на паркинг в Малмьо. Той паркирал колата си Ferrari до колата на Сегер, като успял да я ожули. Хелена пък не била в добро настроение и наредила на Златан да премести колата си веднага. Това било само началото на тяхната любовна история.

Ибрахимович бил погълнат от тази жена и тя бързо се появила в пресата като новата приятелка на Златан. През 2005 двойката официално се преместила заедно в Торино в Италия. А през следващата година – в Милано.

Въпреки че много хора твърдят, че Златан Ибрахимович е женен за Хелена, това не е истина. Макар да се срещат заедно от дълго време и да са родители на 2 момчета, двамата не са се оженили официално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама