Любовни хроники: Бен Стилър и Кристин Тейлър


Любовни хроники: Бен Стилър и Кристин Тейлър
Снимка: Getty Images/Guliver

Бен Стилър е любим актьор на мнозина, дори отвъд Океана. Не са много тези обаче, които са запознати с личния му живот. С „половин уста“ преди 7 години Бен сподели, че с жена му се разделят след 18-годишна любов. Ето, че след 5-годишна раздяла Бен Стилър и Кристин Тейлър дават нов шанс на романса си.

Двойката се среща за първи път през 1999, докато снимат телевизионно предаване, наречено „Heat Vision and Jack“, което в крайна сметка така и не успява да бъде излъчено. Комикът казва: „Когато я срещнах, си помислих: „Това е човекът“. Беше като "Уау, тя е страхотен човек. Обичам я."

Любовни хроники: Юрий и Валентина Гагарин

През 2016 Стилър разказа как запознанството им бързо се превърнало в първа среща, казвайки пред Parade:

„Режисирах пилотен филм за Fox, с участието на Джак Блек. Жена ми дойде на прослушване за ролята на сексапилния шериф. Беше участвала във филмите на Брейди Бънч и от екипа ми я предложиха. Тя влезе и беше страхотна… Бях необвързан и точно излязъл от дълга връзка с Жана Трипълхорн. Кристин също излизаше от връзка. Отидохме на среща и нещата просто „кликнаха“. И двамата просто скочихме."

Двойката се жени в резиденция на брега на океана в Хавай след шестмесечен годеж. Двамата продължават да си сътрудничат по множество филми, включително Zoolander, Dodgeball: A True Underdog Story, Tropic Thunder и Zoolander 2. Стилър и Тейлър се превърнали в една от най-заетите двойки в Холивуд, като Тейлър получавала както филмови, така и телевизионни роли, а Стилър актьорски, режисьорски и продуцентски.

Межувременно посрещнали на бял свят и две деца, Ела Оливия и Куинлин Демпси, през 2002 г. и 2005 г. Семейството винаги било „под радара“ на папараците, докато не обявило раздялата си през май 2017 г. След като бяха забелязани заедно няколко пъти през следващите години, двойката обяви, че се събира отново през февруари 2022 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама