Любовни хроники: Синди Крауфорд и Ранди Гербер


Любовни хроники: Синди Крауфорд и Ранди Гербер
Снимка: Getty Images/Guliver

Синди Крауфорд е един от супермоделите на 90-те и може да се похвали с наистина успешна кариера в модния бизнес. Но дали тук важи контра-максимата, че „зад всяка успяла жена стои един силен мъж“? В нейния случай да.

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са женени повече от 20 години и са живели съвместен живот, изпълнен с щастие, изпитания и приключения. Ето тяхната история.

Любовни хроники: Илиана Раева и Наско Сираков

Когато се запознават на сватбата на нейния агент, и двамата са в други връзки. Всъщност Крауфорд тогава била омъжена за холивудския актьор Ричард Гиър. Техният четиригодишен брак приключва през 1995, а Крауфорд по-късно признава пред Harper's Bazaar, че бракът не се е получил до голяма степен, защото тя е била твърде млада по време на сватбата им. „Там нямаше добър баланс на силите и това беше моя грешка, защото дадох цялата си сила на него“.

Фактът, че Синди Крауфорд и Ранди Гербер не започнали веднага връзка, им дал възможност да се опознаят първо като приятели – точно приятелството е в основата на връзката им до ден днешен.

Двамата се женят на 29 май 1998 на Бахамите. Списание Brides съобщава, че тайната сватба на плажа е била едновременно луксозна и спокойна. Крауфорд носила бяла мини рокля и вървяла по пътеката боса и с Ранди под ръка.

Синди Крауфорд и Ранди Гербер, освен съпруг и съпруга, носят и важните титли мама и татко. Техните деца, Пресли и Кая, са родени съответно през 1999 и 2001. Крауфорд неведнъж е споделяла, че раждането на децата ѝ у дома с акушерка е много силно преживяване. „Чувствах се толкова силна и се доверих на тялото си“, каза тя.

Не е тайна за никого, че Кая върви по стъпките на майка си. Крауфорд сподели преди няколко години пред Harper's Bazaar за стремежите на дъщеря си да се занимава професионално с моделиране, като целта ѝ е да стане модел за Victoria's Secret. „В моето поколение това не беше върхът, но днес това са момичетата с много последователи в социалните медии и е различно. Но татко ѝ определено не е щастлив от този факт.“

Въпреки че бракът им изглежда доста солиден, Синди Крауфорд и Ранди Гербер са се борили със слуховете за развод повече от веднъж през годините. Въпреки това нито един от двамата не е давал гласност на тези твърдения, дори напротив - двамата не са демонстрирали нищо друго освен любов и лоялност един към друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама