Любовни хроники: Миро и Елица Златанова


Любовни хроники: Миро и Елица Златанова
Снимка: Facebook

Миро е един от любимите български изпълнители и макар всички да знаят песните му наизуст, малцина са запознати с личния му живот. А той е един щастливо обвързан мъж, чиято любовна приказка е доста интересна!

Миро и Елица се запознали на концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение бизнесдамата се приближила до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче, а когато се опитала да седне на стола до него, паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Певецът с ангелски глас обаче веднага ѝ помогнал да се изправи. От дума на дума много се харесали и започнали да поддържат връзка.

Любовно хроники: Паша Христова и Николай Абаджиев

От първата искра на любовта между двамата до днес са минали 18 години, а преди 7 години двамата си казаха заветното „Да“ на романтична церемония в Корфу. Злите езици говорят, че тази стъпка е предприета заради семейството на Миро, които трудно преживявали всеки слух, че е гей, а всъщност Ели му била просто близка приятелка.

Първоначално съпрузите искали да се венчаят в тесен семеен кръг, но после размислили и организирали пищна церемония за 150 човека. Бракът им обаче не е легализиран в България, защото според гръцките закони църковният брак е и граждански, но е валиден само на територията на страната.

Макар да са заедно от дълги години, двамата нямат нито деца, нито живеят заедно. Дори нещо повече – Ели живее в Лондон, където развива успешна кариера като ресторантьор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама