Любовни хроники: Тина Търнър и Ервин Бах


Любовни хроники: Тина Търнър и Ервин Бах
Снимка: Getty Images

Тина Търнър изпя известната песен „We don’t need another hero“, но след травмата, през която премина с първия си мъж Айк Търнър, герой определено беше нещо, от което певицата имаше нужда. Това, което прави живота на Тина вдъхновяващ, е, че самата Тина е героиня, измъквайки се от лош брак, от дългове и изкачвайки се обратно на върха на класациите.

Вижте още: Изабела Бойер: Жената, дала лицето си на Статуята на свободата

По пътя си тя успя да получи и романтичния герой, който заслужаваше, в лицето на втория си съпруг, музикалния магнат Ервин Бах. Макар злите езици да твърдят, че Бах е започнал връзка с Тина заради славата и финансите ѝ, той е изключително успешен сам по себе си и е натрупал състояние от около 50 милиона долара, работейки с групи като "Queen" и "Pink Floyd".

Тина се запознава с Ервин Бах през 1985 на летище и скоро се влюбват. Разликата във възрастта им от 16 години (Бах е по-млад от Тина) не пречи на двойката да изведе връзката си на следващото ниво. До началото на 90-те години Тина живее с Бах в дома му в Германия и впоследствие двамата се местят в Швейцария, където живеят и в момента.

Въпреки че са заедно вече над три десетилетия, едва през 2013 те сключиха брак на малка гражданска церемония. За съжаление обаче, само месец след сватбата им, Тина получи инсулт и беше толкова пострадала, че дори не можеше да се изправи. Лошите новини обаче не спират до тук - през 2016 Тина беше диагностицирана с рак на червата. Бъбречната недостатъчност беше следващото огромно предизвикателство, пред което се изправи певицата. Лекарите се чудили как да процедират – дали да започнат диализа, или да извършат евтаназия по желание на Тина. За щастие, Ервин се намесил и през 2017 ѝ дари своя бъбрек.

Наскоро Ервин Бах сподели, че съпругата му все още носи емоционални белези от брака си с Айк Търнър и дори го сравни с войниците, които се връщат от фронта с посттравматично стресово разстройство. Според Бах предстоящият документален филм „Тина“ е сбогуването на съпругата му с феновете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама