Любовни хроники: Патрик Демпси и Джилиан Финк


Любовни хроники: Патрик Демпси и Джилиан Финк
Снимка: Getty Images/Guliver

В продължение на 11 сезона Патрик Демпси беше един от най-известните лекари в света, но през 2015 той изостави ролята си на д-р Дерек Шепърд и разби сърцата на хиляди зрители. Това, което хората не знаеха по това време, беше, че Патрик е взел това решение от любов. Работата му заемала огромна част от живота му и единственият начин да върне съпругата си Джилиан Финк бил да подреди приоритетите си и да постави семейството си на първо място. Патрик и Джилиан прекратиха раздялата си и 23 години по-късно все още са заедно.

Любовни хроники: Миро и Елица Златанова

През 1994 Патрик Демпси си записва час в салон за красота в Лос Анджелис, наречен Delux. Стилистката и собственичка на салона, Джилиан Финк, сметнала, че това трябва да е шега, тъй като един от служителите ѝ бил майтапчия.

Актьорът е на 28 години по това време и вече е постигнал доста популярност, благодарение на ролите си в „Can't Buy Me Love“ и „Loverboy“, наред с други заглавия.

Когато актьорът отворил вратата, стилистката не можела да повярва. Ситуацията била меко казано сложна, тъй като тя имала връзка по това време, а той се развеждал с Роки Паркър, актриса, 26 години по-възрастна от него.

Самият Демпси признава, че му е „отнело още три години на случайни прически и безобидни закачки.“ Но той чувствал тръпка през цялото време, тъй като според него Джилиан „винаги е флиртувала“, което тя отрича.

През 1997, след развода на Патрик, един от приятелите му казал, че Джилиан се е разделила с приятеля си и той решил да ѝ се обади. Първата среща изглеждала като извадена от романтичен филм - актьорът приготвил паста за нея в дома си. Любовта им е толкова шеметна и поразителна, че в рамките на три месеца те заживяли заедно, а две години по-късно се оженили.

Двойката имала интимна церемония във ферма в Мейн, която принадлежала на семейството на актьора. След като си казали „Да“, кариерите им тръгнали нагоре. Джилиан продала своя салон Delux през 1998 и започнала да прави своя собствена козметика. Тя направила голям скок напред, когато създала червило за снимките на „Ангелите на Чарли“ през 2000, мотивирана от приятелката си Дрю Баримор.

Дошло и естественото продължение на любовта им - те решили да увеличат семейството си. През 2002 посрещнали на бял свят Талула, най-голямата им дъщеря, а през 2007 - техните близнаци Съливан и Дарби.

Въпреки силната им връзка, двойката започнала да изпитва някои проблеми през годините. Демпси сякаш нямал време да се посвети на семейството си. През 2004 актьорът започнал да се занимава професионално с автомобилни състезания и паралелно с това продължил актьорската си кариера, като една от главните звезди в "Анатомията на Грей".

През 2015 Демпси бил в Дейтона Бийч за 24-часово състезание, когато Джилиан подала молба за развод. По това време най-голямата им дъщеря била на 12, а близнаците на 8. „С внимателно обмисляне и взаимно уважение решихме да прекратим брака си“, гласи официалното изявление на двойката.

В месеците след обявяването, те решили все пак да посетят семееен терапевт, за да се опитат да съберат парчетата от връзката си. През 2016 те отменили развода и се събрали отново.

Актьорът трябвало да вземе радикално решение, за да спечели отново съпругата си. През 2015 той напуснал ролята си на Дерек Шепърд в „Анатомията на Грей“ и спрял да се състезава с автомобили, запазвайки само позицията си на собственик на състезателния отбор.

Благодарение на терапията Демпси разбрал, че семейството му трябва да бъде приоритет и че качественото време със съпругата и децата му е много важно. Те намерили щастието отново, но никога не спрели да работят върху връзката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама