Любовни хроники: Патрик Демпси и Джилиан Финк


Любовни хроники: Патрик Демпси и Джилиан Финк
Снимка: Getty Images/Guliver

В продължение на 11 сезона Патрик Демпси беше един от най-известните лекари в света, но през 2015 той изостави ролята си на д-р Дерек Шепърд и разби сърцата на хиляди зрители. Това, което хората не знаеха по това време, беше, че Патрик е взел това решение от любов. Работата му заемала огромна част от живота му и единственият начин да върне съпругата си Джилиан Финк бил да подреди приоритетите си и да постави семейството си на първо място. Патрик и Джилиан прекратиха раздялата си и 23 години по-късно все още са заедно.

Любовни хроники: Миро и Елица Златанова

През 1994 Патрик Демпси си записва час в салон за красота в Лос Анджелис, наречен Delux. Стилистката и собственичка на салона, Джилиан Финк, сметнала, че това трябва да е шега, тъй като един от служителите ѝ бил майтапчия.

Актьорът е на 28 години по това време и вече е постигнал доста популярност, благодарение на ролите си в „Can't Buy Me Love“ и „Loverboy“, наред с други заглавия.

Когато актьорът отворил вратата, стилистката не можела да повярва. Ситуацията била меко казано сложна, тъй като тя имала връзка по това време, а той се развеждал с Роки Паркър, актриса, 26 години по-възрастна от него.

Самият Демпси признава, че му е „отнело още три години на случайни прически и безобидни закачки.“ Но той чувствал тръпка през цялото време, тъй като според него Джилиан „винаги е флиртувала“, което тя отрича.

През 1997, след развода на Патрик, един от приятелите му казал, че Джилиан се е разделила с приятеля си и той решил да ѝ се обади. Първата среща изглеждала като извадена от романтичен филм - актьорът приготвил паста за нея в дома си. Любовта им е толкова шеметна и поразителна, че в рамките на три месеца те заживяли заедно, а две години по-късно се оженили.

Двойката имала интимна церемония във ферма в Мейн, която принадлежала на семейството на актьора. След като си казали „Да“, кариерите им тръгнали нагоре. Джилиан продала своя салон Delux през 1998 и започнала да прави своя собствена козметика. Тя направила голям скок напред, когато създала червило за снимките на „Ангелите на Чарли“ през 2000, мотивирана от приятелката си Дрю Баримор.

Дошло и естественото продължение на любовта им - те решили да увеличат семейството си. През 2002 посрещнали на бял свят Талула, най-голямата им дъщеря, а през 2007 - техните близнаци Съливан и Дарби.

Въпреки силната им връзка, двойката започнала да изпитва някои проблеми през годините. Демпси сякаш нямал време да се посвети на семейството си. През 2004 актьорът започнал да се занимава професионално с автомобилни състезания и паралелно с това продължил актьорската си кариера, като една от главните звезди в "Анатомията на Грей".

През 2015 Демпси бил в Дейтона Бийч за 24-часово състезание, когато Джилиан подала молба за развод. По това време най-голямата им дъщеря била на 12, а близнаците на 8. „С внимателно обмисляне и взаимно уважение решихме да прекратим брака си“, гласи официалното изявление на двойката.

В месеците след обявяването, те решили все пак да посетят семееен терапевт, за да се опитат да съберат парчетата от връзката си. През 2016 те отменили развода и се събрали отново.

Актьорът трябвало да вземе радикално решение, за да спечели отново съпругата си. През 2015 той напуснал ролята си на Дерек Шепърд в „Анатомията на Грей“ и спрял да се състезава с автомобили, запазвайки само позицията си на собственик на състезателния отбор.

Благодарение на терапията Демпси разбрал, че семейството му трябва да бъде приоритет и че качественото време със съпругата и децата му е много важно. Те намерили щастието отново, но никога не спрели да работят върху връзката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама