Любовни хроники: Илиана Раева и Наско Сираков


Любовни хроники: Илиана Раева и Наско Сираков
Снимка: Facebook

Илиана Раева и Наско Сираков са една от най-обичаните, стабилни и известни двойки у нас, при това не само сред „сините“ фенове. Двамата са заедно от 40 години, вече са горди баба и дядо, а любовта им е все така страстна и силна.

Любовни хроники: Патрик Демпси и Джилиан Финк

Двамата се запознават през ноември 1982 година, макар Илиана да не е била особено ентусиазирана. Тя признава, че е имала лошо мнение за футболистите, но веднага е била привлечена от Наско.

Сираков е играчът с най-много голове в историята на Левски - 165. Илиана Раева пък е от „златните“ момичета по художествена гимнастика на Нешка Робева. Европейска шампионка, носителка на 5 златни медала.

В едно от своите интервюта Илиана споделя, че Наско е преминал в директна атака още на първата среща, казвайки ѝ, че тя ще е неговата жена. Тя отвърнала „Това няма как да се случи, нещо си в грешка“, но Наско бил непреклонен и ето, че познал.

В първите години от връзката им най-голям проблем се оказала ревността. И двамата били много ревниви, карали се много, но в крайна сметка страстта винаги побеждавала.

Двамата имат две дъщери - Славея и Виолета, и три внучки и както Илиана обича се шегува „Наско си живее в харем.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама