Любовни хроники: Дони и Нети


Любовни хроники: Дони и Нети
Снимка: Личен архив

Дони и Нети са една от най-стабилните семейства в България и може би това е една от причината да са толкова обичани. Двамата никога не са се опитвали да бъдат център на внимание, дори напротив, живеят и се обичат извън медийното полезрение и светлината на прожекторите.

Любовни хроники: Коко Шанел и Артър "Бой" Капел

Безкрайните раздели, многобройните любовници на Дони и на Нети са само мит, медийни измислици, твърди пеещата актриса. Дони и Антоанета Добрева, както е по паспорт лъчезарната Нети, се запознават в Театъра на армията. Става така, че двамата сядат един до друг и оттогава са все неразделни.

Заради натоварения си график в театъра, Нети нямала време дори да отиде на обяд. Затова Дони се стараел така да нагласи времето си, че по обяд да е около театъра, където работи неговата любима. Той ѝ доставял сандвич и минерална вода.

В артгилдията е известно, че след толкова много години, Нети продължавала да ревнува благоверния си от тяхната обща колежка - актрисата Мила Несторова. Именно тя била голямата любов на изпълнителя на "Уморени криле" и той искал да се ожени за нея. Бащата на Мила обаче - доайенът на Младежкия театър Иван Несторов, му отказал категорично ръката на щерка си с мотива, че се обличал и държал като палячо.

Преди 20 години Нети предложи брак на Дони по телевизията и за този момент се говореше години след случката. Развълнуваната млада жена толкова се притесни, че дори не можа да се сети дали Дони трябва да се „ожени“, или „омъжи“ за нея и просто го попита „Ще ме вземеш ли за своя жена?“.

Сватбата им обаче не е била традиционна, тъй като едно от нещата, които най-много отблъскват Дони от сватбите са били ритуалите. Двамата решили, че няма да има типичното сватбено тържество, а веднага, тя с булчинската рокля, а той с костюма, ще заминат за Париж. Което и направили.

Към днешна дата казват, че „любовта им е еволюирала“ – по-мъдра и спокойна е, има уважение. Двамата имат една дъщеря, Лилия, която вече е тийнейджър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама