Любовни хроники: Антъни Хопкинс и Стела Арояве


Любовни хроники: Антъни Хопкинс и Стела Арояве
Снимка: Getty Images

Антъни Хопкинс е един от най-обичаните актьори от публиката. На 85 години той държи световния рекорд на Гинес за актьор, спечелил Оскар на най-късна възраст - на 83 години той получи наградата за изпълнението си във филма „Бащата“. Но това не е единственото нещо, което Хопкинс печели в зряла възраст. Неговата колумбийска съпруга Стела Арояве се появява в живота му, когато вече е на 60 години. Тяхната връзка ни показва, че последната любов винаги е най-важното нещо на света.

Първият брак на Антъни Хопкинс е през 1966 с английската актриса Петронела Баркър. Въпреки че продължил само 7 години, те успели да създадат дъщеря през 1969 - певицата и текстописец Абигейл Хопкинс.

Вижте още: Любовни хроники: Мел Гибсън и Розалинд Рос

Вторият му брак е с Дженифър Линтън, асистент продуцент. Те били заедно в продължение на 29 години, до 2002, но през последните 3-4 години от брака им двойката живеела разделено. По това време Хопкинс казал: „Аз живея затворен живот и не съм много добър с каквито и да е връзки. Явно не мога да бъда с никого твърде дълго."

Но всичко се променило, когато той срещнал Стела Арояве през 2001 г. Един ден Хопкинс посетил малък антикварен магазин в Лос Анджелис, където работила красивата брюнетка, и те се влюбили в мига, в който се срещнали. Хопкинс си спомня, че тя не се приближила, за да го поздрави, а спазвала дистанция.

Арояве е актриса и продуцент, родена в Попаян, малък колумбийски град. Тя напуснала страната си, за да се премести в Съединените щати с мечтата да стане актриса. Започнала в Ню Йорк, след което се преместила в Лос Анджелис, където открила антикварен бизнес и художествена галерия в Малибу.

Връзката със Стела, 18 години по-млада от него, променила живота му. През 2003 те се оженили в имението на актьора в Малибу на много интимна сватба, на която присъствали 25 души, включително Стивън Спилбърг, Уинона Райдър, Никол Кидман, Катрин Зита-Джоунс и Мики Руни. Тъй като през 1993 Антъни бил удостоен с титлата „сър“ от британската кралска корона, съпругата му станала „лейди“ Стела Хопкинс.

Той казва: „Женен съм за жена, заредена с безкраен оптимизъм. От момента, в който отвори очи, тя е щастлива. Тя ми казва през цялото време да спра да се тревожа и да живея за момента. Тя ме научи да се наслаждавам на живота. Бях на ръба на пропастта, но направих крачка назад и сега знам, че всеки ден, който живея, е подарък.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама