Кристен Стюарт се сгоди (СНИМКИ)


Кристен Стюарт се сгоди (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт ще се жени. Звездата от "Здрач" се е сгодила за приятелката си Дилън Мейър. Двете са заедно от 2019 година и вече са готови за следващата крачка.

"Ще се оженим, със сигурност ще го направим. Аз исках да получа предложение и мисля, че много ясно ѝ показах какво желая, така че тя го направи", каза 31-годишната актриса в интервю с Хауърд Стърн.

Кристен, която играе принцеса Даяна в "Спенсър", разказа и за самото предложение.

"С две момичета никога не е ясно кой в коя социална роля ще влезе. Ние не правим това, нито мислим за тези неща с термини. Тя просто го направи и беше много сладко."

"В деня, в който я срещнах, всички залози отпаднаха. Помислих си: "Къде съм била и как не те познавам?". Тя е живяла в Лос Анджелис, но някак си сме се разминавали", каза още звездата.

Преди една годна Кристен сподели, че иска да се ожени за Дилън и обмисля как да ѝ предложи. Явно сценаристката я е изпреварила.

Стюарт преди това е имала връзка със супермодела Стела Максуел, Сара Динкин, Сейнт Винсент, Алисия Каргил, Рупърт Сандърс, Робърт Патинсън, Майкъл Ангарано и покойния Антон Йелчин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама