Кристен Стюарт: Обсебена съм от принцеса Даяна


Кристен Стюарт: Обсебена съм от принцеса Даяна
Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт играе ролята на любимата принцеса на Великобритания в новата биографична драма "Спенсър", която ще излезе по кината на 5 ноември.

Американската актриса призна, че се надява принцовете Уилям и Хари да простят поредната инвазия в личния им живот. "Образът на принцеса Даяна е много положителен и съпричастен в лентата, затова се надявам Уилям и Хари да ни простят", каза актрисата в интервю за "Скай нюз".

Правило на британските кралски особи е да не гледат филми, сериали или каквато и да е друга фантастика за живота в Бъкингамския дворец.

"Обсебена съм от принцеса Даяна, толкова много я обичам", допълни Стюарт. И направи аналог с папараците, които преследват нея, и тези, които са преследвали принцесата. "Толкова е отвратително, това любопитство минава извън границите на нормалното и е все едно някой да наднича през прозореца в спалнята ти", каза Стюарт.

Това едва ли ще бъде последният филм, направен за покойната любимка на народа, тъй като интересът към женските кралски "бунтовници" - независимо дали е принцеса Даяна или Меган Маркъл - остава изключително висок. "Може би защото това са силни жени, срещнали предизвикателствата да се изправят пред вековния авторитет на кралските особи и традиции", смята Стюарт.

Актрисата вече спечели възторжени отзиви за изпълнението си във филма. В него се разказва за три дни от живота на Даяна, когато неохотно се отправя към Сандрингъм Хаус за коледна среща с британските кралски особи, докато бракът  с принц Чарлз се разпада.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама