Кристиано Роналдо искал секс с Мисис България 2016


Кристиано Роналдо искал секс с Мисис България 2016

След като в публичното пространство преди време се появи информация, че е имал заигравка с Николета Лозанова, сега наяве излезе друг негов флирт.

Най-красивата омъжена българка за 2016 г. Десислава Крайчева призна пред "България Днес", че световноизвестният португалски футболист я е свалял и се е опитвал да я вкара в леглото си в продължение на 3 месеца.

Моделката и играчът, по който въздишат поне половината жени по света, се запознали преди няколко месеца в Лос Анджелис, където Десислава била на почивка в компанията на съпруга си.

"Беше късно през нощта, когато забелязах, че самият Кристиано Роналдо тича по стълбите на 60-етажния хотел, за да поддържа форма. В един момент изглежда е приключил с тренировката, защото реши да се прибере към стаята си с асансьора. Вътре бях аз и буквално загубих ума и дума, когато го видях", спомни си Крайчева. И допълни: "Напълно онемях, а той ми поиска номера на телефона, за да се опознаем. Цяла вечер след това ме кани да излизаме, но аз така и не откликнах".

Двамата си комуникирали за среща в местния клуб XS, но не се стигнало до лично виждане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама