Критикуват родна моделка, след като се ваксинира срещу COVID-19 (ВИДЕО)


Критикуват родна моделка, след като се ваксинира срещу COVID-19 (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Гери Дончева си навлече негативни коментари, след като стана една от първите българи с ваксина срещу COVID-19. Бившата телевизионна водеща и модел сама се похвали, като качи видео в Instagram, на което ѝ поставят ваксината на Pfizer.

Ядосани потребители отбелязаха, че тя не е лекар, нито работи на първа линия, затова е трябвало да изчака, подобно на много други хора.

Причината тя да е сред първите българи с ваксина срещу коронавирус е, че в момента Гери работи като ПР на столична частна болница.

"Официално съм ваксинирана! Работата в болницата ми даде възможността да съм сред първите, които имат досег с чудотворната течност и се радвам, че мога да дам пример с действието си на всички онези, които изпитват страхове, имат съмнения за конспиративни теории и имат несигурност", защити се Дончева в социалната мрежа.

Тя сподели и как се чувства: "Състоянието ми с нищо не се е променило - чувствам се както във всеки друг ден - нормално и здрава. Вторият етап на ваксинирането ще се случи след точно 21 дни от сега и ще кача информативен пост, а до тогава ще ви държа в течение ако се проявят някакви странични ефекти или телесно неразположение например".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама