Кубрат Пулев: Разбирам дори някои хора, които бият децата си


Кубрат Пулев: Разбирам дори някои хора, които бият децата си
Снимка: Getty Images

Бившата половинка на по-фолк певицата Андреа - Кубрат Пулев може да показва желязна психика на ринга, но оказва се и неговите нерви като родител не винаги издържат.

Вижте още: Жената на Брус Уилис говори открито за трудния празничен сезон

"Честно да ви кажа, разбирам дори някои хора, които бият децата си. Много сериозно търпение трябва да има човек и да бъде психолог, педагог, за да даде нужното на едни подрастващи човеци, които трябва да станат истински добри и пълноценни хора, здрави хора", сподели боксьорът в ефира на bTV.

Тази година беше повече от успешна за Кобрата, който стана баща за втори път. След дъщеря му Христина, на бял свят се появи и синът му Спартак.

"На Бъдни вечер бяхме 17-20 човека. Тесен семеен кръг. Празнуваме готино, лудница е", сподели още Кубрат. Той допълни, че заедно с Тервел допринасят за популацията и раждаемостта в България. "И то в кратки срокове. Мога да го настигна и да го надмина. Не съм решил, не съм го направил", пошегува се боксьорът.

Брат му Тервел Пулев е категоричен, че въпреки любовта им към спорта, най-важната им роля е тази на родители.

Вижте още: Жерар Депардийо раздели Франция по отношение на сексизма

"Да възпитавам, да давам личен пример. Това е най-отговорното нещо, което някога съм правил. Има си ангажименти, своите трудности, но за мен е най-голямото удоволствие", подчерта Тервел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама