Лелята на Анджелина Джоли живее в столичния квартал "Люлин"


Лелята на Анджелина Джоли живее в столичния квартал "Люлин"
Снимка: Getty Images/Guliver

Жителите на "Люлин" спокойно могат да се чувстват като Vip софиянци, защото за разлика от останалите скъпарски квартали в столицата, те си имат за комшийка една от най-светските лели в Холивуд, тази на Анджелина Джоли.

Вижте още: Ралица Паскалева показа бебе номер 2 (СНИМКА)

Жанна Войт е братовчедка на холивудското легенда Джон Войт, пише "България Днес". 80-годишната дама и на тази достолепна възраст е поразително красива. Според близки около нея, тя може да се мери по чар и елегантност със своята знаменита племенница Анджелина Джоли.

Жанна Войт пристига в България през 70-те години на миналия век като сътрудник от съветска страна на "Българска кинематография". В София лелята на Анджелина Джоли обитава скромен панелен апартамент в "Люлин". След промените тя е сред активистите на Дружеството на руските граждани в България, пише ежедневника.

Звездната леля разказа, че фамилията Войт е съкратен вариант на "Войтила". А един от нейните най-видни представители освен Джон Войт и Анеджелина Джоли, е покойният папа Йоан-Павел Втори, дошъл на бял свят като Карол Войтила. Именно заради тези си корени Джон Войт е бил избран за главната роля във филма за първия славянин, оглавил Ватикана. Освен родовата близост между двамата те имат и немалка физическа прилика, която не е убягнала на продуцентите и режисьора на лентата.

Вижте още: Поредна поп-фолк изпълнителка е жертва на домашно насилие

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама