Поредна поп-фолк изпълнителка е жертва на домашно насилие


Поредна поп-фолк изпълнителка е жертва на домашно насилие
Снимка: Instagram

Поред случай на психическо и физическо насилие над поп- фолк звезда. Певицата Вая направи разтърсващи признания за ужаса, през който ѝ се наложило да премине. Именно вълната от малтретирани и убити жени заради ревност в страната ни, провокира изпълнителката да даде гласност на кошмара, който изживява.

Вижте още: Влади Въргала: Чух гласа на покойната ми баба и затова спрях алкохола

"Първите 3 месеца всичко беше наред, след което започнаха драмите. Момчето е на 30 години, с възможности, но и с един огромен проблем, който се стовари върху мен - егоистичното му чувство за притежание върху момичето до него като някоя вещ", започва своята история Вая пред "България Днес".

Целият стрес се отразява изключително тежко на психиката ѝ и тя стига дори до медикаменти.

"Стигаше се дори до счупени врати и брави. Насилието в по-голяма степен беше психическо и то е най-неприятното. Имаше и физическо. Докарах се дотам, че да пия лекарства и да съм на успокоителни. Всичко това ми докара паникатаки и дълго възстановяване. Големият проблем при мен беше, че таях всичко в себе си и не разказах за проблемите, които оставаха заключени вкъщи", казва още Вая

Изпълнителката отправя апел към всички дами в нейната ситуация да избират себе си пред това да мълчат и да продължават да изживяват кошмар, чиито последици биха могли да бъдат и фатални.

"Жертвата в даден момент се привързва към насилника в доста от моментите. Насилието не е само от мъжа или жената, а може да дойде отвсякъде - в работата от колега или шеф например", казва още Вая.

Вижте още: Сузанита се завръща на музикалната сцена с бащата на детето си (СНИМКА)

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама