Леонардо ди Каприо всъщност бил зарязан от бившата си


Леонардо ди Каприо всъщност бил зарязан от бившата си
Снимка: Getty Images

Източник на The Sun каза, че моделката Камила Мороне се разделила с Леонардо ди Каприо, защото искала да направи кариера, а той настоявал за семейство. За раздялата между Ди Каприо и Мороне, които бяха заедно от четири години, стана известно в края на август.

Феновете да бяха сигурни, че Ди Каприо е инициатор на раздялата и се шегуваха, че причината за това е възрастта на Камила - според феновете актьорът не излиза с момичета над 25 години, а Камила отпразнува 25-ия си рожден ден това лято. Но запознат с двойката твърди, че самата манекенка изостави носителя на Оскар. Именно Камила се раздели с Лео, който искаше тя да си остане вкъщи и да има деца. И тя искаше да направи кариера.

Самият Ди Каприо, според източника на изданието, искал да създаде семейство, но Мороне, която от 16-годишна възраст мечтаела да стане актриса и да направи кариера в Холивуд, не била готова за това. Интересното е, че по-рано вътрешни лица твърдяха, че Ди Каприо се страхува от сериозна връзка и затова се среща само с млади момичета.

Камила останала обидена от знаменития актьор, защото той не й помогнал в кариерата си, използвайки собствените си връзки – и това я накарало да прекъсне връзката. Лео не е направил нищо за кариерата й, тя е по-разстроена от това, отколкото от всичко друго.

Филмовата звезда очевидно не скучае след раздялата: той бе заподозрян в интимна връзка с моделката Джиджи Хадид. Преди това двойката беше снимана заедно на парти, а след това бяха видени и на други събития. Джиджи и Лео се познават от много дълго време: баща й Мохамед Хадид каза, че дъщеря му е приятелка с носителя на Оскар от много години.

Източник, близък до Леонардо ди Каприо, каза още пред Entertainment Tonight, че връзката му с модела Джиджи Хадид е станала по-сериозна.

"Джиджи и Лео са сериозни. Те прекарват много време заедно и се обичат. Чувстват се добре, и двамата са много щастливи”, уверява вътрешно лице.

Джиджи не се вписва в теорията на феновете, според която Ди Каприо не излиза с момичета над 25 години: моделката вече е на 27 години и има дете - двегодишна дъщеря Хай от бившия си приятел Зейн Малик.

Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не са коментирали връзката си.

След раздялата с Мороне кинозвездата бе забелязан и с друга жена, украинската моделка Мария Берегова, но слуховете за романа им не бяха потвърдени.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама