Лили Колинс изненада всички с пънк фотосесия (СНИМКИ)


Лили Колинс изненада всички с пънк фотосесия (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

След като сезон 3 на Емили в Париж излезе само преди няколко дни, актрисата Лили Колинс промотира сериала, позирайки за януарската корица на V magazine. Красивата брюнетка, която се прочу с зашеметяващите си визии в хитовия телевизионен сериал на Netflix, е облечена в костюм на Alexander McQueen, допълнен от бижута Cartier.

В останалата част от нестандартната фотосесия тя залага на Saint Lauren, Harris Reed, Gucci и разбира се, Cartier, на които тя е посланик. За интервюто пред изданието звездата говори за модата, приятелите, първата година от брака и какво я очаква в новия сезон на „Емили в Париж“.

„Едно от нещата, които харесвам в новия сезон е, че Емили започва да взема решения и да се придържа към тях, като следва сърцето си и оставя последствията да бъдат такива, каквито са. Тя се чувства по-удобно да използва гласа си, което я води до много по-интересни преживявания в Париж. Това беше забавно за изследване и даде пространство на другите герои също да излязат на преден план в историята. Но, разбира се, по пътя има повече смях, повече драма и повече мода.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама