Линда Еванджелиста за първи път се показа след процедурата, която я обезобрази (СНИМКИ)


Линда Еванджелиста за първи път се показа след процедурата, която я обезобрази (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Супермоделът Линда Еванджелиста, която през септември миналата година призна, че е била обезобразена от неуспешна козметична процедура през 2015 г., за първи път се престраши да покаже новия си облик. Досега тя водеше отшелнически начин на живот заради последствията.

56-годишната звезда признава, че не само, че изглежда "неузнаваема", но и е загубила всичките си приходи, отгоре на всичко страда от дълбока депресия. Причината е, че е била "брутално обезобразена" след рядък страничен ефект от CoolSculpting, апаратна процедура на базата на криолиполизата.

Процедурата, на която Линда се подлага в периода от август 2015 до февруари 2016, трябвало да намали мастните ѝ клетки, но вместо това развила мастна хиперплазия - рядък страничен ефект, който води до увеличаване на мастните клетки.

В първата си фотосесия след шест години отшелничество, супермоделът е на корицата на мартенския брой на списание People и разказва за това как сега "се страхува да срещне някой свой познат".

Със сълзи на очи по време на интервюто моделът признава, че не "може повече да живее в тази болка" и най-накрая е готова да говори.

Еванджелиста съди Zeltiq Aesthetics Inc, компанията майка на CoolSculpting, за обезщетение от 50 милиона долара, тъй като заради неуспешната операция не е в състояние да работи.

Представител на CoolSculpting отговори на нейните твърдения и каза пред изданието, че процедурата "е добре проучена с повече от 100 научни публикации и повече от 11 милиона лечения, извършени по целия свят. Редките странични ефекти като тези на Еванджелиста продължават да бъдат добре документирани в информацията за CoolSculpting".

Иконата на модния подиум през 90-те, изявявала се в дефилета със звезди като Синди Крауфорд и Наоми Кембъл, заяви в публикация в Instagram, че никога не е била предупредена за рисковете от процедурата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама