Лолита направи грозен намек към гаджето на Григор Димитров


Лолита направи грозен намек към гаджето на Григор Димитров
Снимка: GettyImages instagram.com/officialmadalinaghenea

Българската ракета, Григор Димитров, успя да се завърне в световния Топ 30 точно преди началото на Ролан Гарос. Също толкова интересен е и любовният му живот, в който определено не липсва драма. 

Социалната мрежа се превърна в арена на страстите между Григор Димитров, настоящата му половинка Мадалина Геня и бившата Лолита Османова. 

Златка Димитрова е с нов мъж до себе си (СНИМКА)

Мадалина поздрави Гришо веднага след загубения му финал в Женева, като подчерта пред своите 1,2 милиона последователи, че се гордее с него и е благословена „да го има в живота си през всичките тези години“. Последната част по всяка вероятност е вбесила Лолита, която се раздели с тенис звездата преди 6-7 месеца, а преди това се радваха на 2-годишна връзка. 

Разбира се, Лолита не остана длъжна на знойната румънка. Между клипчетата и снимките на своите тоалети в сторита, Лолита изведнъж пусна следните думи „Много е забавно да наблюдаваш, когато тъпото мисли, че е хитро“.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама