Лорина Камбурова от "Скъпи наследници" за новата й любов


Лорина Камбурова от  "Скъпи наследници" за новата й любов
Снимка: сп. EVA

Младата актриса Лорина Камбурова влезе в полезрението ни преди три години със сериала "Връзки", нейното бойно кръщение. 2018 година пък, още в самото си начало, ни поднесе "ударна доза" от момичето с красивите бадемовидни очи, готови винаги да се разсмеят или разплачат – Лорина се появи в една от главните роли в сериала "Скъпи наследници", а двамата с Бойко Кръстанов се превърнаха в лицата на България в клипа, посветен на българското европредседателство.

В първото си интервю за EVA през 2015 г. актрисата ни разказа за най-драматичния и болезнен период от живота си – когато, едва 12-годишна, губи майка си. Сега Лорина вече е взела живота си в ръце и знае какво иска от него.

За своето велико 20-дневно американско приключение, което я променя завинаги, за новата любов, която я кара да се чувства по-жива отвсякога, какво е нейното икигай и как се поддържа "презокеанска" връзка, за ангелите, които я пазят и за красотата, която ще спаси света (или поне нейния свят) - споделя звездата пред изданието.

"Винаги съм искала да правя всичко едновременно. Сега ми се случва и най-хубавото е, че го правя заради щастието си, не заради болката си", сподели ни Лорина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама