Любимите ни актьори от "Приятели" се събраха заедно


Любимите ни актьори от "Приятели" се събраха заедно

Петима от „Приятели” се събраха заедно за специално двучасово предаване на телевизия NBC в чест на режисьора Джеймс Бъроус.

Участниците в хитовия сериал от 90-те години, с изключение на Матю Пери, се събраха отново, а Чандлър се включи в разговора със сателитна връзка, тъй като беше зает с репетиции по новата пиеса „West End”.

Любимците от малкия екран разказаха забавни истории за часовете, прекарани в покер игри извън екрана. Нежната половина от екипа пък сподели, че е пренесла приятелството си и в реалния живот. Кокс разкри, че тя, Анистън и Кудроу са обядвали заедно в продължение на 10 години по време на снимките на сериала и са яли една и съща салата, приготвена от Анистън.

„Ние наистина успяхме да останем приятелки и извън филмовия ни живот”, сподели Кудроу. „ Прекарваме забавно времето си и обожаваме да се събираме”, каза от своя страна Анистън. Някои от почитателите на комедията обаче изразиха силно разочарование в социалните мрежи, споделяйки, че са очаквали истинското събиране под формата на нов епизод.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама