Любимите парфюми на холивудските звезди


Любимите парфюми на холивудските звезди
Снимка: Getty Images / Guliver

Свикнали сме, че известните личности наистина имат висок стандарт на живот, избирайки най-доброто за себе си, независимо дали това означава дрехи, коли, къщи или козметични процедури. Когато става въпрос за парфюми обаче, ще забележите, че някои от техните любими аромати не се различават много от нашите и съвсем не струват стотици левове. Ето и на какво ухаят холивудските знаменитости.

1. Блейк Лайвли

Въпреки че Блейк Лайвли е посланик на Gucci, тя веднъж призна, че е истински фен на The Beat на Burberry, защото е „свеж и лек, но все пак прави впечатление“. Горните нотки на този парфюм включват розов пипер, мандаринов портокал, бергамот и кардамон.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ ПАРФЮМ СПОРЕД ЗОДИЯТА

2. Кейт Мос

Кейт Мос просто не може да напусне къщата си без парфюм. Тя обикновено избира между 3 различни парфюма, 2 от които са доста евтини - Clarins Eau Dynamisante и Nadia Narain Lua, който е натурален розов парфюм без синтетичен произход, направен от етерични масла.

3. София Вергара

Прекрасната телевизионна звезда предпочита мъжките аромати пред женските, защото „нотките на мускус, дърво и тютюн са толкова секси“. В свое интервю тя разкри любимите си аромати, сред които и Terme d'Hermes на Hermes Men.

4. Хейли Бийбър

В интервю за Elle Australia, където Хейли Бийбър разкри някои от модните си тайни, 23-годишната манекенка похвали Bond No.9’s West Side. „Ухае страхотно. Харесва ми, защото не е супер момичешки аромат, а унисекс.”

5. Марго Роби

Марго Роби никога не е била човек, който се е „къпал” в парфюм, но всичко това се е променило, когато се е натъкнала на Calvin Klein Deep Euphoria. „Когато бях по-млада, никога не съм се пръскала. Просто използвах етерично масло или си сплитах малко лавандула в косата, но преди около година опитах Deep Euphoria на Calvin Klein и все още го обичам! Това е цветен аромат, като сладка мускатна роза, женствен и не много силен, така че мога да го нося всеки ден“.

ВИЖТЕ ТУК КАК РОБИ ПОДДЪРЖА СЕКСИ ФИГУРАТА СИ

6. Селена Гомес

Селена Гомес обича аромати на базата на плодове и ванилия, а един от любимите й парфюми е Daisy на Marc Jacobs, който се отличава с плодови и ягодови нотки.

7. Ашли Греъм

Chloe Eau De Parfum е не само любимият аромат на Ашли Греъм, но и нещо, без което тя не може да живее! Известно е, че този лек и свеж аромат е доста универсален, с горни нотки на божур, фрезия и личи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама